újdonságok

Egy forradalmian új gasztro-turisztikai attrakció van kialakulóban Tokaj-Hegyalján
Egyedülálló módon, a kulisszák mögül követhető végig a bor készítésének teljes folyamata. Bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját nevével ellátott borát is kézhez veheti.
  • 2022.10.27. 15:06
  • SAJTÓKÖZLEMÉNY
Megjelent Magyarország Digitális Élelmiszeripari Stratégiája
Alapos előkészítő munka eredményeként elkészült és megjelent Magyarország Digitális Élelmiszeripari Stratégiája.
  • 2022.10.19. 14:23
  • SAJTÓKÖZLEMÉNY
Bicsár Attila tervezte az OMV legújabb gourmet kínálatát
Új gasztronómiai nagykövettel dolgozik együtt az OMV: Bicsár Attila, a Sauska48 kreatív séfje állította össze a töltőállomás-hálózat exkluzív kínálatát. Az új gourmet szendvics- és salátaajánlatban egyaránt megtalálhatjuk a húsos és vegetáriánus opciókat. Bicsár Attila gourmet kínálata szeptember 1-től országszerte 72 töltőállomáson érhető el.
  • 2022.09.13. 15:09
  • SAJTÓKÖZLEMÉNY
2022-ben a HUNCUT SZILVA HERCEG lett Magyarország Tortája
Karikó Orsolya nagykőrösi cukrász kreációja, a „HUNCUT SZILVA HERCEG” fantázianevű torta viselheti idén a Magyarország Tortája címet. A Magyarország Cukormentes Tortája versenyt Gyuris László cukrászmester nyerte a „Nagyi kedvence” fantázianevű alkotással.
  • 2022.08.02. 13:48
  • SAJTÓKÖZLEMÉNY
Új bodzás Cappy limonádé a melegebb napokra
A nyári melegben mindenkinek jólesik néhány frissítő korty. Ilyenkor mégis ki tudna ellenállni az örök klasszikus limonádénak? Továbbra is a citrusos íz rajongóinak kedvez idén nyáron a Cappy, ugyanis Lemonade termékcsaládja citromos-bodzavirágos újdonsággal bővül.
  • 2022.07.26. 12:52
  • SAJTÓKÖZLEMÉNY
A modern technológiák az élelmezésbiztonságot is szolgálják
A mezőgazdasági termelés hatékonyságának és versenyképességének növeléséhez elkerülhetetlen a modern technikai vívmányok széleskörű alkalmazása – jelentette ki Nagy István agrárminiszter a KITE d.o.o. Szávaszentdemeteren megvalósult beruházásának ünnepélyes átadásán, szerdán.
  • 2022.06.17. 14:46
  • SAJTÓKÖZLEMÉNY
Új, titkos ízzel invitál játékos kalandra a Fanta
A Fanta elhozta az év feladványát és játékos nyomkeresésre hívja a fogyasztóit. A sokakat izgató kérdés: milyen titkos ízt rejt az új #WhatTheFanta üdítőital palackja? A boltok polcain májustól elérhető a rejtélyes rózsaszín üdítőital, aminek a pontos ízét egyelőre homály fedi. A vásárlók a márka közösségi média csatornáin és a weboldalán található nyomok segítségével deríthetik ki az új Fanta titokzatos ízét.
  • 2022.05.30. 15:03
  • SAJTÓKÖZLEMÉNY
Leberkäse: az OMV kútjain elérhető Ausztria kedvence
Nem akármilyen szendvicset kóstolhatnak az OMV Hungária egyes shopjaiba betérők áprilistól. A vállalat 43 töltőállomásán ugyanis elérhető Ausztria nagy kedvence, a leberkäse. A csemege alapját adó húskenyeret különleges fűszerezés után darált sertéshúsból, szalonnából készítik. Valóban komoly hagyományokkal rendelkező szendvicsről van szó, hiszen egyes írásos emlékek már az XVIII. század végén, vagyis mintegy 250 évvel ezelőtt említik, ami azóta is roppant népszerű Ausztriában.
  • 2022.05.18. 16:00
  • SAJTÓKÖZLEMÉNY
Megérkezett Magyarországra a The Vegetarian Butcher
Immár a hazai húsimádóknak sem kell lemondaniuk a klasszikus húsételek ízéről, állagáról és hagyományairól, amikor vegetáriánus vagy vegán helyettesítő termékeket választanak, hiszen mostantól a magyarországi üzletekben is elérhetőek a The Vegetarian Butcher termékei. Egy friss, országos kutatás adatai szerint az egyik legfontosabb érv a húsfogyasztás mellett az élvezeti faktor, vagyis az ízélmény. E tekintetben az Unilever Magyarország most bejelentett terméke ízletes és versenyképes alternatívát nyújt, a húsok és húskészítmények előállításához képest jóval alacsonyabb környezeti hatás mellett.
  • 2022.05.05. 13:52
  • SAJTÓKÖZLEMÉNY
Indul a sütés-főzés és a tavaszi grillszezon
Magyarországon a hagyományosnak mondható húsvéti menü viszonylag egyszerű, letisztult és egységes a legtöbb család életében, szemben mondjuk a karácsonyi ételforgataggal, amikor eltérő ételkreációk kerülnek az egyes háztartások asztalára. Azonban nem érdemes alábecsülni húsvétkor sem a gasztronómiai lehetőségeket és kihívásokat: remek ötletek és megoldások széles kínálata várja a vállalkozó szellemű konyhatündéreket.
  • 2022.04.19. 14:27
  • SAJTÓKÖZLEMÉNY
1 2 3 4 5 ... »
Legfrissebb