újdonságok

ÚJ HULLÁM A BALATONON: VEGÁN ÉTELKÜLÖNLEGESSÉGEK A BALATON MELLETT
A Balaton környéke igen változatos gasztronómia élményeket tartogat, ráadásul egész évben. Már nemcsak a gyermekkorunkat idéző lángos és hekk jelenti a térség specialitásait, hanem bizony olyan ízélményekben gazdag, vegán étterem kínálata is, amelyet Árvai Anita, a Veganeeta Home tulajdonosa álmodott meg.
  • 2023.07.03. 14:56
  • SAJTÓKÖZLEMÉNY
Itt az idei nyár legmenőbb itala, a jégre töltött pezsgő!
Trendi alkoholos frissítővel debütál idén nyáron a Törley Pezsgőpincészet. A tavaly fennállásának 140. évét ünneplő vállalat Magyarországon elsőként jelenik meg olyan pezsgővel, amelynek illata és zamata kifejezetten jégre töltve teljesedik ki. A termékbevezetést nem mindennapi gerillakampány erősíti, legújabb italuk mása egy négytonnás jégkockában bújt meg. A Törley Ice egészen új trendet teremthet, és alapvetően változtathat a magyarok klasszikus pezsgőfogyasztási szokásain.
  • 2023.05.25. 15:16
  • SAJTÓKÖZLEMÉNY
Különleges, új arculatot és nevet kaptak a Veszprémi Érseki Pincészet borai
Új arculattal jelentkezik a Veszprémi Érseki Pincészet három borcsaládja – a címkéken többek között a veszprémi Érseki Palota dísztermében látható mennyezeti kifestés alakjai tűnnek fel. A Vesprim Infula, a Mandorla és az 1277 elnevezésű borcsaládokhoz tartozó borokat május közepétől bárki megkóstolhatja.
  • 2023.04.25. 18:57
  • Sajtóközlemény
Szigorú minőségi és élelmiszerlánc-biztonsági ellenőrzést rendel el hazánk az Ukrajnából érkező gabonák esetében
A magyar kormány megvédi a magyar termelőket Brüsszel tétlenségével szemben, ezért szigorú minőségi és élelmiszerlánc-biztonsági ellenőrzést rendel el hazánk az Ukrajnából érkező gabonák esetében - közölte Nagy István agrárminiszter.
  • 2023.02.06. 16:17
  • SAJTÓKÖZLEMÉNY
Megválasztották az ország legjobb pálinkáit
Ha pálinkáról beszélünk, a kereskedelmi pálinkafőzdék munkájának köszönhetően ma már egy magas minőségű, igazi gasztronómiai különlegességre gondolhatunk, mely nemzetünk egyik kiemelkedő produktuma és hungarikumaink egyike - jelentette ki Nobilis Márton, az Agrárminisztérium élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkára a Nemzeti Pálinkakiválóság Program Díjátadó Gálaestjén, Budapesten.
  • 2022.12.08. 14:50
  • SAJTÓKÖZLEMÉNY
Egy forradalmian új gasztro-turisztikai attrakció van kialakulóban Tokaj-Hegyalján
Egyedülálló módon, a kulisszák mögül követhető végig a bor készítésének teljes folyamata. Bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját nevével ellátott borát is kézhez veheti.
  • 2022.10.27. 15:06
  • SAJTÓKÖZLEMÉNY
Megjelent Magyarország Digitális Élelmiszeripari Stratégiája
Alapos előkészítő munka eredményeként elkészült és megjelent Magyarország Digitális Élelmiszeripari Stratégiája.
  • 2022.10.19. 14:23
  • SAJTÓKÖZLEMÉNY
Bicsár Attila tervezte az OMV legújabb gourmet kínálatát
Új gasztronómiai nagykövettel dolgozik együtt az OMV: Bicsár Attila, a Sauska48 kreatív séfje állította össze a töltőállomás-hálózat exkluzív kínálatát. Az új gourmet szendvics- és salátaajánlatban egyaránt megtalálhatjuk a húsos és vegetáriánus opciókat. Bicsár Attila gourmet kínálata szeptember 1-től országszerte 72 töltőállomáson érhető el.
  • 2022.09.13. 15:09
  • SAJTÓKÖZLEMÉNY
2022-ben a HUNCUT SZILVA HERCEG lett Magyarország Tortája
Karikó Orsolya nagykőrösi cukrász kreációja, a „HUNCUT SZILVA HERCEG” fantázianevű torta viselheti idén a Magyarország Tortája címet. A Magyarország Cukormentes Tortája versenyt Gyuris László cukrászmester nyerte a „Nagyi kedvence” fantázianevű alkotással.
  • 2022.08.02. 13:48
  • SAJTÓKÖZLEMÉNY
Új bodzás Cappy limonádé a melegebb napokra
A nyári melegben mindenkinek jólesik néhány frissítő korty. Ilyenkor mégis ki tudna ellenállni az örök klasszikus limonádénak? Továbbra is a citrusos íz rajongóinak kedvez idén nyáron a Cappy, ugyanis Lemonade termékcsaládja citromos-bodzavirágos újdonsággal bővül.
  • 2022.07.26. 12:52
  • SAJTÓKÖZLEMÉNY
1 2 3 4 5 ... »
Legfrissebb