Videótól nem mentes a Meglepetés Mentes Konyha legfrissebb kiadványa

Életre kelti receptjeit a népszerű gasztromagazin – Igazi különlegességet rejt magában az áprilisi Meglepetés Mentes Konyha legújabb lapszáma.

A szerkesztőség az innováció jegyében az elsők között vezeti be a Liveprintalkalmazással indítható videókat, amelyek a látványkonyhák nyújtotta élményekkel szolgálnak. Az ingyenes applikáció segítségével bárki lépésről lépésre, játszi könnyedséggel varázsolhatja a családi asztalra a minden mentes finomságokat – most elsőként egy ázsiai pirított marhát, hozzá spárgás kölessalátát készíthetnek el az olvasók.

Az ország első és egyetlen hiteles gasztrokiadványa, a Meglepetés Mentes Konyha az ételérzékenységgel élők mindennapjait könnyíti meg, ugyanakkor a tudatos táplálkozás hívei is rengeteg ötletet meríthetnek belőle. A kéthavonta megjelenő magazinban a hazai kulináris szektor olyan ismert és közkedvelt szakemberei és valódi séfjeinek a konyhájába pillanthatunk be, mint például Wossala Rozina, aki a húsételek királynője, Vrábel Kriszta, aki mindent tud a 160 grammos diétáról, amit lehet, valamint Steiner Kristóf, akit vegán kreativitásban nehéz utolérni.

A lapot minden más gasztrokiadványtól megkülönbözteti, hogy szorosan együttműködik egy dietetikussal, aki minden egyes ételt ellenőriz, a receptek mellett ott található a mentességek jele, a tápanyagtáblázatok pedig segítenek kiszámolni, hogy akinek minden falat számít, miből mennyit ehet. Ezen felül, hogy még jobban lenyűgözzék az olvasóközönséget, mostantól életre keltik a receptjeiket.

„Mindenki imádja azokat a minivideókat, amelyekben másfél perc alatt készül el egy-egy étel. Ha napközben futunk bele egy ilyenbe, azonnal elkezdjük tervezgetni, hogy este hogyan fogjuk összedobni otthon a szóban forgó finomságot. Másfél perc főzés a képernyőn keresztül is tökéletes kikapcsolódás, plusz inspirál, feltölt, elvarázsol! Olvasóink már megszokhatták, hogy minden lapszámunk jobbnál jobb ételekkel kényezteti el őket, de most valami új dolgot szerettünk volna kipróbálni. Ezért az egyik legnépszerűbb séfünk, Szatmári Feri a Nosalty konyhájában készített el egy tejfehérje-, tojás- és gluténmentes ázsiai ételt, konkrétan ázsiai pirított marhát spárgás kölessalátával – és ezt videóra vettük, amit most a Liveprint nevű ingyenes alkalmazással meg is osztunk” – nyilatkozta Hegedűs Noémi a magazin főszerkesztője, aki kiemelte: a következő lapszámokban további videós tartalmakkal kedveskednek majd az olvasóknak.

Aki kipróbálná a modern háziasszonyok új receptkönyvét, annak nem kell mást tennie, mint letölteni a telefonjára az ingyenes Liveprint alkalmazást, a 45. oldal fölé tartani telefont, és máris indulhat a videó, illetve az interaktív főzés.