Ez az egytálétel pillanatok alatt elkészíthető. Ráadásul sok benne a fehérje, a vas és omega-3 zsírsavat is tartalmaz. Ha egy igazán finom és bűntudat nélküli vacsorát szeretnénk elfogyasztani, akkor ezt a receptet hiba lenne kihagyni.
		
		
 
Fotó: https://23209-presscdn-pagely.netdna-ssl.com
Hozzávalók:
- 500 g garnélarák lehet gyorsfagyasztott
 - 2 evőkanál vaj
 - 3 gerezd aprított fokhagyma
 - fél apóra vágott chili
 - 1 csésze alaplé
 - 1 citrom leve
 - 4 kisebb reszelt cukkini
 - só, frissen őrölt bors
 - reszelt parmezán
 - petrezselyem
 
Elkészítés:
Olvasszuk fel a vajat egy sepenyőben. Amint felforrósodott, adjuk hozzá a garnélát, a fokhagymát és a chilit. Süssük 2-3 percen keresztül, addig amíg a garnéla rószaszínűvé válik. Öntsük hozzá az alaplevet és a citrom levét. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd dobjuk rá a reszelt cukkinit és főzzük további 2 percen át. Tálaljuk frissen reszelt parmezánnal és apróra vágott petrezselyemmel.
Jó étvágyat!