Gasztronagyikat keres a Nosalty

Népszerű Nagyiprojekt videósorozatának új szereplőit keresi a Nosalty.hu. A gasztromagazin különleges rovatában nagymamák ajánlják és készítik el saját konyhájukban messze földön híres ételeiket. A szerkesztőség a vállalkozó kedvű gasztronagyik videós bemutatkozását a szerkesztoseg@nosalty.hu címre várja.

Tökéletes mákos kocka, hajdúszoboszlói slambuc – a nagymamák titkos fegyverükről, a “nagyi főztjéről” rántják le a leplet az ország legnagyobb receptoldalának sorozatában.

“A nagymamák receptjei szinte utánozhatatlanok. Elsősorban azért, mert belefőzik, szórják és sütik a szívük minden csücskét az ételeikbe, a gyerekek és az unokák iránti rajongás ízét pedig nehezen lehet utánozni. Mégis kísérletet teszünk arra, hogy évtizedek alatt felhalmozott, kincset érő konyhai tapasztalatokat és fortélyokat ellessük ezektől az utánozhatatlan hölgyektől” – mondta Hering András, a Nosalty.hu főszerkesztője.

A Nagyiprojekt eddigi házigazdája, Balla mama receptkönyvének ékességeit és a hosszú élet titkát innen leshetjük el.

Balla mama utódjainak rövid videós bemutatkozását pedig ezen az elérhetőségen várja a szerkesztőség: szerkesztoseg@nosalty.com