Gastronomic show Ibizán

Íme a világ legdrágább étterme! A spanyol buli sziget Ibiza, már nem csak a partizni vágyódó fiataloknak ad helyet. A tehetős, kulináris élményeket kedvelő vendégeket is szeretettel várja. Egy felejthetetlen gasztró utazásban lehet részük a kiváltságosaknak. A húsz fogásos vacsora ugyanis nem kevesebb, mint 1500 euró.

A Sublimotion nevű étterem a Playa d’en Bossa strandon található egy ötcsillagos luxusszállodában. A világ legdrágább látványéttermében a két Michelin-csillagos madridi séf, Paco Roncero készíti az ételeket.A vendégek egy Föld körüli kulináris utazásként megkomponált vacsorán vehetnek részt. Egyszerre mindössze 12 vendéget fogadnak, akiknek 20 fős személyzet lesi minden kívánságát.

Fotó: https://caxtonmanor.files.wordpress.com

Mindehhez a házigazdák a legkülönlegesebb technikai megoldásokat veszik igénybe. Többek között látványos fény- és zenei effektusokat is használnak. A 360 fokos képernyővel körbevett étteremben folyamatosan változnak a helyszínek, melyek természetesen tökéletesen illeszkednek az adott ételekhez. Egyik pillanatban a tenger mélyén találhatjuk magunkat, aztán hirtelen egy léghajóból kémlelhetjük az eget. A két és fél órás vacsora alatt a felszolgálók öltözete is változik.

A teltség érzete ugyan nem garantált, hiszen parányi adagok kerülnek a tányérokra, az élmény viszont vitathatatlan.

Fotó:https://www.onevillasibiza.co.uk