Fotó:http://www.tastespotting.com
Hozzávalók
2 csirkemell filé
fél kaliforniai paprika
1 sárgarépa
1 fej vöröshagyma
1 kisebb cukkini
100 g krémsajt
bacon
só, bors, tárkony, olaj
Elkészítés
A zöldségeket apró kockára vágom és olajon roppanósra párolom, közben sózom, borsozom egy kis tárkonnyal pedig megbolondítom. Leveszem a tűzről, majd hozzákeverem a krémsajtot. A csirkemelleket szeletekre vágom, vékonyra klopfolom. Ízlés szerint sózom és borsozom. Egy szelet hús alá két bacon szeletet teszek. Majd a csirkére kanalazom a pároltzöldséget, végül pedig összegöngyölöm a banconnel együtt. Tepsibe teszem, öntök alá egy kis barna sört és fóliával letakarva berakom a 180 fokra előmelegített sütőbe. 30 perc után leveszem a fóliát és még 10 percig sütöm, hogy a bacon jól megpiruljon. Idény salátával kiváló, de ha valaki még tartalmasabbá szeretné tenni, akkor barna rizst is készíthet hozzá.
Jó étvágyat!