Egyszerű, gyors és finom étel, ami nem igényel nagy konyhatudást. Érdmes kipróbálni a receptneked.hu legújabb remekét.
Elkészítése:
- A megtisztított húst vékonyra klopfoljuk és olajjal kikent nagyobb tepsibe fektetjük egymás mellé.
- Minden szeletet egy borsónyi csemege paprikakrémmel bedörzsölünk és megszórjuk egy kevés sóval és őrölt borssal.
- Rákanalazzuk a tejfölt, elkenjük rajta, majd bőségesen megszórjuk reszelt sajttal.
- Előmelegített sütőbe toljuk, ahol alufóliával lefedve kb. 30 percet puhítjuk 200 fokon (érdemes egy villával megszúrni, hogy a hús kellőképpen megpuhult-e), majd a fóliát levéve addig sütjük, míg a sajt világosra pirul. Ez kb. 30 perc.
Hozzávalók:
- 8 közepes szelet karaj
- 2 ek olaj
- 8 borsónyi csemege paprikakrém
- 1 csipet só
- 1 csipet őrölt bors
- 20 dkg tejföl
- 15 dkg trappista sajt
A recept forrása ITT található.