Mi kipróbáltuk és biztosan felvettük a gyors és könnyen elkészíthető ételek tárházába. Külön piros pont jár azért, hogy a csirkemell igazán új ízt kap ebben a felhasználsái módban.
		
		Elkészítése:
- A csirkemelleket felszeleteljük, sózzuk-borsozzuk.
 - A tejfölt összekeverjük a tojásokkal, a liszttel, a fokhagymával, a medvehagymával vagy a snidlinggel és a petrezselyemmel és adunk hozzá sót.
 - A besózott csirkemellet beleforgatjuk a lisztbe, majd a szószba és közepes lángon olajba kisütjük.
 
Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemell
 - 450 gr tejföl
 - 2 db tojás
 - 3 ek. finomliszt
 - 4 gerezd fokhagyma
 - medvehagyma
 - petrezselyemzöld
 - só
 - őrölt fekete bors
 
A recept forrása IDE kattintva érhető el.
