Mi kipróbáltuk és biztosan felvettük a gyors és könnyen elkészíthető ételek tárházába. Külön piros pont jár azért, hogy a csirkemell igazán új ízt kap ebben a felhasználsái módban.
Elkészítése:
- A csirkemelleket felszeleteljük, sózzuk-borsozzuk.
- A tejfölt összekeverjük a tojásokkal, a liszttel, a fokhagymával, a medvehagymával vagy a snidlinggel és a petrezselyemmel és adunk hozzá sót.
- A besózott csirkemellet beleforgatjuk a lisztbe, majd a szószba és közepes lángon olajba kisütjük.
Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemell
- 450 gr tejföl
- 2 db tojás
- 3 ek. finomliszt
- 4 gerezd fokhagyma
- medvehagyma
- petrezselyemzöld
- só
- őrölt fekete bors
A recept forrása IDE kattintva érhető el.