Isteni finom és gyors fogás csirkemellből, amivel sosem lőhetsz mellé ha vendégeket fogadsz.
		
		Elkészítés:
- A csirkemellet szeletekre vágom, fűszerezem (saját keveréket használok, só, bors, fokhagyma granulátum) megforgatom a lisztben és hirtelen átsütöm mindkét oldalát, majd egy jénai aljára rakosgatom.
 - A visszamaradt olajon megpirítom az egész gombákat 2 db kivételével, és a húsra rakom.
 - Közben a hagymát félfőre vágom lepirítom, erre jön a maradék gomba apróra vágva, majd a répa, jól összepirítom ezt is fűszerezem.
 - A hús tetején egyenletesen elosztom, felöntöm a főzőtejszínnel lefedem, és 30 percig sütöm 200 fokon. Ekkor a tetejére teszem a sajtot még addig sütöm amíg aranybarna lesz.
 - Vegyes zöld salátával és joghurt öntettel tálalom
 
ozzávalók 4 személyre:
- 2 db csirkemell filé
 - 1 kg nagy méretű gomba
 - 2 db közepes sárgarépa
 - 1 fej vöröshagyma
 - só
 - bors
 - 2 db nagy mozzarella golyó
 - 5 dkg parmezán
 - 1 dl Meggle Mesterkrém (főzőtejszín)
 - 1 evőkanál liszt
 - olaj
 
A recept forrása ITT található.
