Hozzávalók:
- 200 g reszelt Violife Mozzarella Ízesítésű tömb
- 6 db Portobello gomba
- 1 bögre félbevágott koktélparadicsom
- 2 gerezd fokhagyma, apróra vágva
- friss, felvágott bazsalikom az ízesítéshez
- extra szűz olívaolaj
- só és frissen őrölt bors az ízesítéshez
- kakukkfű levelek a díszítéshez
Elkészítés:
Összekeverjük egy tálban a koktélparadicsomokat, a bazsalikomot, az olívaolajat, a sót és a borsot. Egyenletesen megtöltjük a gombákat a paradicsom-mixszel és megszórjuk egy nagy adag reszelt növényi tömbbel. Helyezzük a gombafejeket az airfryerbe és 180 fokon kb. 10 percig süssük, míg a reszelt növényi mozzarella rá nem olvad. Kakukkfűvel díszítve tálaljuk.