Főzz és frissülj velünk! - itt a XIXO és a Street Kitchen közös receptgyűjteménye

Miért ne lehetne gyorsan elkészíteni egy finom ebédet vagy vacsorát?A XIXO most a Street Kitchen csapatával közösen elhozza a nyári meleghez és a frissítő, jéghideg XIXO italokhoz legjobban passzoló ételek recepjeit. Fogadd szeretettel 15 XIXO ihlette Street Kitchen ételünket és tarts velünk a pezsdítő ízek birodalmába!

Ha valami ízletesre és frissítőre vágysz, keresd ki a hangulatodhoz legjobban illő receptet, készítsd el kedvenc grill vagy street food ételed, válassz egy hozzá illő XIXO-t, és élvezd a nyár hátralévő részét és a nyarat idéző szeptemberi estéket, hétvégéket a családdal, barátokkal vagy akár egyedül, mert miért ne lehetne olyan egy lazulós nap, amilyennek szeretnéd?

„A rekkenő hőségben, amikor még inkább pörög körülöttünk az élet, olyan ételekre vágyunk, melyeket gyorsan, könnyen és akár baráti, családi társaságban is el tudunk készíteni. Ezért is örültem a XIXO megkeresésének, hogy gondoljam újra a nyári kedvenceket, melyek a XIXO szénsavas italaihoz leginkább passzolnak. A 15 különböző receptet így egy-egy pezsdítő XIXO ízváltozat ihlette, szóval, ha megéhezel, a kedvenc frissítődet ezentúl a hozzá legjobban passzoló falatokkal együtt élvezheted.”- mondta Fördős Zé az együttműködésről.

A XIXO és a Street Kitchen közötti kooperáció már több éve tart, ezt a közös munkát koronázza meg a XIXO weboldalán található, 15 receptet tartalmazó aloldal. Amióta élesedett a receptgyűjtemény, ez lett a márka weboldalának leglátogatottabb része.