Már prémium whiskyket is lehet rendelni az eMAG-ról

A WhiskyNet csatlakozásával közel háromszáz-féle, prémium minőségű szeszes itallal bővült az eMAG Marketplace kínálata. A magyar vásárlók körében a skót, ír és japán whiskyk a legnépszerűbbek, de a rumok, ginek is rendkívül jól fogynak online.

Az eMAG.hu szupermarket termékkategóriájában 2020. decembere óta érhetők el szeszes italok, a Marketplace piactér kínálatában pedig idén szeptembertől férhetők hozzá. Szeptemberben a whiskyk értékesítése generálta a legnagyobb forgalmat az eMAG.hu-n, és vált az ötödik legnagyobb számban fogyó szeszes itallá - a sörök, borok, pezsgők és likőrök után.

A prémium italok hazai piacának egyik meghatározó szereplője a WhiskyNet, amelynek csatlakozása nyomán jelentősen kibővült az eMAG-on elérhető prémium italok választéka, hiszen a 2008-ban indult webáruház rendkívül gazdag prémiumital-kínálattal rendelkezik, amelyben az amerikai, skót, ír, japán whiskyk mellett egyéb prémium és szuperprémium italok, például rumok, ginek, francia párlatok (cognac, armagnac, calvados) is megtalálhatók.

“Bízunk abban, hogy az eMAG Marketplace-en való megjelenésünk új lendületet ad a prémium italaink népszerűségének. Nagy várakozással tekintünk az együttműködés elé, hisszük, hogy még markánsabban elérjük a prémium italok iránt érdeklődő, igényes vásárlóközönséget, és új érdeklődők is megismerhetik ezek rendkívül szerteágazó portfólióját” - mondta el Kovács Dávid Gábor, a WhiskyNet üzletfejlesztési vezetője.

Fotó: Daria Yekovlava / PixabayFotó: Daria Yekovlava / Pixabay

2021. szeptemberében a WhiskyNeten árult italok közül az alábbiak voltak a legnépszerűbbek az internetes vásárlók körében:

Diplomático - rum
Plantation - rum
Arran - skót whisky
Nikka - japán whisky
Teeling - ír whiskey
Bobby’s - gin
Mare - gin
Citadelle - gin
Hankey Bannister - skót whisky
J.Gasco - tonik/prémium üdítőital

A WhiskyNet kínálatában elérhető alkoholos italokat kizárólag 18 évesnél idősebb vásárlók rendelhetik meg: a rendelés feladásakor rögzített nyilatkozat mellett a futárok, és az átvételi pontok munkatársai kérhetik a nagykorúság igazolását az italok átadása előtt.