Egy könnyen elkészíthető, karácsonyi hangulatot árasztó sütemény receptjét kínáljuk ezúttal.
		
		Hozzávalók kb. 50 db-hoz
- 70 dkg liszt
 - 1 csomag sütőpor
 - 20 dkg porcukor
 - 2 csomag vaníliás cukor
 - 2 evőkanál kakaópor
 - 2 tojás
 - 30 dkg margarin
 - kb. 1.5 evőkanál tejföl
 - 3 evőkanál olaj
 - mogyorókrém
 
Elkészítés:
Sima tésztát gyúrunk az alapanyagokból a kakaó és a mogyorókrém kivételével. Megfelezzük a tésztát, és belekeverjük az egyik részébe a kakaót. Vékonyra nyújtjuk a tésztát, majd tetszés szerinti formával kiszaggatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsiben 190 fokon kb. 15 percig sütjük. Ha kihűltek egy világos és egy sötét sütit összeragasztunk mogyorókrémmel. Tálalás előtt meghintjük porcukorral.
A recept ITT találtuk.
